Artista a l’escola – Espai de Creació

img-20161024-wa00001

Dins el nou projecte educatiu que l’escola està duent a terme, tenim l’honor de poder gaudir durant tot el curs escolar de l’Urgell Farran, un escultor/artista plàstic. Enmarcat dins l’anomenat Espais C_Room 13 Barcelona, programa dirigit a les escoles de primària de Barcelona que consisteix en l’acollida d’artistes en residència.

Consisteix en un intercanvi entre l’escola que acull el projecte i l’artista resident. L’escola cedeix un taller/espai de creació artística a l’artista durant tota la setmana, a canvi que l’artista pugui obrir les portes del taller als infants de l’escola durant unes hores a la setmana per a què realitzin processos de creació artística de manera lliure.

Gràcies a aquesta iniciativa educativa, l’artista es converteix en un adult de confiança per als infants i, al mateix temps que va treballant la seva pròpia obra, pot acompanyar a aquests en els diferents processos de creació artística, si li demanen.

L’artista té l’oportunitat de compartir el món educatiu dels infants i intercanviar així experiències i motivacions sobre art i educació.

Aquí podreu veure alguna de les obres que té a l’escola, a l’Espai de Creació de Miralletes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s