Comissions

L’AFA s’organitza en comissions de treball que funcionen independentment les unes de les altres.

Com que les comissions no són tancades, els membres que les integren, poden variar cada any. També durant el curs escolar es poden crear comissions noves que tenen una durada determinada. Les comissions generals són:

Finances: vetlla per la gestió econòmica de l’AFA

Extraescolars: descripció de la gestió i seguiment extraescolars amb Xino-Xano; reunió mensual de seguiment d’altes, baixes, incidències; recollir propostes famílies; col·laborar amb les entitats; pre-inscripcions, llista d’espera…
extraescolars.afamiralletes@gmail.com

Reivindicativa: trasllat de queixes estructurals; gestió reivindicacions de dins i fora de l’escola/barri…
reivindicativa.afamiralletes@gmail.com

Difusió i Comunicació: hi englobem tot el que fa referència a la comunicació de l’AFA amb les famílies, ja sigui via xarxes socials, cartells o revista.

  • subcomissió Web: encarregada del manteniment de les xarxes socials (web, Facebook i Twitter), enllaços, actualització posts, formularis….
    web.afamiralletes@gmail.com
  • subcomissió Revista: gestió de la quantitat de números per curs; busca finançament, subvencions; buscar articles; connexió amb Xino (col·laboració infants en l’espai del migdia); muntatge; publicació…

Rua de Carnestoltes: definició disfressa; establiment dates de treball, materials, cobraments, gestió sortida a Rua….
carnestoltes.afamiralletes@gmail.com

Solidària: s’hi engloba tot allò que treballa la solidaritat, com ara Sant Jordi (coordinació amb 6è), Rifa de Nadal (gestió donacions, muntatge paneres, venda números…); Tria de projecte de barri, general, etc (fer la propaganda, explicacions, presentar projecte, maneres de recaptar…).
solidaria.afamiralletes@gmail.com

Famílies: proporcionar tota la informació que puguin necessitar les famílies (cursos d’adults, informació de l’AFA…); acollir a les famílies per tal que expliquin la seva cultura…
families.afamiralletes@gmail.com

Inclusió i Igualtat: treballarà pel bon funcionament de l’escola en relació als alumnes amb capacitats diverses; la igualtat de gènere; assetjament escolar; sexualitat….
inclusio.afamiralletes@gmail.com

Si voleu participar d’aquestes comissions o crear-ne de noves només cal que ens ho comuniqueu per correu electrònic, o si voleu, podeu omplir el següent formulari, segur que podeu aportar moltes coses! No són comissions tancades, sinó que us animem a formar-ne part!

Tornar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s