Què fem

L’AFA fa d’intermediària entre les inquietuds de les famílies i l’Escola i entre les famílies i l’entitat de lleure Xino-Xano. L’AFA coordina, gestiona i ofereix diferents serveis tant a la comunitat escolar com a les famílies que ho necessitin.

S’encarrega també d’organitzar aquelles activitats lúdico-festives que considerem poden ser d’interès, com ara: La Castanyada, Carnestoltes, Festa de final de curs, entre d’altres.

Per saber amb detall tot el que es fa des de l’AFA amb i per les famílies, consulteu aquest enllaç: Memòria d’Activitats de l’AFA. Hi trobareu una descripció acurada de tot el que s’ha fet des dels nostres inicis fins ara. Cada any es fa una memòria anual:

A continuació us presentem un resum dels serveis que oferim i el que fem:

  • Facilitem la samarreta de l’escola de manera gratuïta a tots els associats (si vols més samarretes el preu són 7€, si no ets soci la samarreta té un preu superior).
  • Al desembre organitzem l’arribada de l’Oncle Buscall a l’escola. L’avisem perquè vingui a despenjar el Tió un cop els nens veuen els ulls que han aparegut a un dels arbres de l’Escola. El cap d’uns dies arriba l’Oncle Buscall amb el seu ajudant del Cosinam, a portar el Tió perquè l’alimenti la mainada.
  • Publiquem la Revista MiraLletres de l’AFA amb totes les activitats dutes a terme per l’AFA o que s’han fet a l’escola durant el trimestre anterior.
  • Organitzem activitats lúdico-festives que creiem poden ser d’interès per la comunitat escolar (festa de La Castanyada, Carnestoltes, Jornades culturals….).
  • Oferim propostes de cursos per a pares i mares
  • Donem suport a totes les famílies per gestionar qualsevol dubte que puguin tenir
  • Participem en activitats del barri i col·laborem amb les entitats, fem xarxa veïnal

Totes les recaptacions de les activitats que fem es destinen a l’autogestió de l’AFA i a cobrir despeses (per saber-ne més, consulteu aquest apartat).

Els serveis escolars que gestiona Xino-Xano juntament amb l’AFA són:

  • Acollida (matinal i de tarda)
  • Activitats extraescolars de tarda
  • Colònies de cap de setmana

El servei de menjador el gestiona Xino-Xano directament amb l’escola.

Tornar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s