Menjador escolar

A l’Escola Miralletes tenim cuina pròpia.

Descarrega’t el menú, en el qual trobareu què dinen els/les nostres fills/es i el menú complementari recomanat per als sopars.

Ambdós han estat preparats per dietistes professionals de l’Institut d’Assessorament Dietètic i Nutricional (www.iadin.com).

Com podeu veure, s’inclouen productes que provenen de cultiu ecològic certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, proporcionant menjar de qualitat i respectuós amb el medi ambient. També s’ha incrementat la presència de peix a la dieta pel seu elevat valor nutritiu.

Els nens de cada cicle es barregen per compartir taula, fomentant així les relacions i el respecte entre nens de diferents cursos. S’acostumen a parar taula i recollir els seus estris després de dinar.

El Consorci d’Educació de Barcelona gestiona ajuts de menjador individuals per a famílies que ho necessitin. Per sol·licitar l’ajut, cliqueu aquí.

Tornar

2 respostes a “Menjador escolar

  1. AFA Escola Miralletes

   Hola, encara no el tenim.
   El menú el publica Xino-Xano i nosaltres en fem una redirecció. Tan bon punt estigui disponible, actualitzarem la nostra pàgina.
   Tingues en compte que avui és el primer dia d’octubre i poden trigar unes hores a publicar-lo.

   Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s