Mercat Solidari

Des de l’any 2000, a iniciativa de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, dins les Festes de Primavera, s’organitza el Mercat Solidari. És organitzat per les entitats de la Federació que hi ha al barri i que treballen el tema de la solidaritat i la cooperació.

La finalitat del projecte és dotar i completar ajuts a les despeses fruit de l’escolarització: material escolar, colònies i sortides escolars…, despeses que moltes famílies del barri en situació de precarietat no poden assumir.

Durant un cap de setmana tothom treballa en comú pel mateix projecte, segons les seves possiblitats i disponibilitat. Prèviament, un grup de treball de 30 persones dividit en dues comissions, impulsa l’organització de l’event així com la gestió i distribució dels ajuts.

OBJECTIUS:

  • Afavorir la cohesió social ajudant als infants, col.lectiu més vulnerable davant el deteriorament de la situació socio-econòmica de les famílies.
  • Consolidar el treball en xarxa entre persones i entitats del barri cap a un projecte comunitari de proximitat.
  • Promoure la difusió del projecte dins la comunitat educativa del Clot-Camp de l’Arpa, visibilitzant la desinteressada dedicació de veïns, pares i mares, direccions, mestres, AMPAs…

Sota l’eslògan “Al Camp de l’Arpa i al Clot, per la canalla, fem de tot” per segon any s’ha treballat en xarxa amb les direccions i les AMPA/AFA de les escoles i el Centre de Serveis Socials del Clot-Camp de l’Arpa juntament amb la col.laboració del Districte i la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s