sana helwa ya gamil

sana helwa ya gamil, sana helwa ya gamil, sana helwa ya gamil Eshal, Bruna i Esther ….. sana helwa ya gamil


avui la meva filla cantava aquesta cançó quan ha arribat a casa de l’escola, i és que han celebrat el seu aniversari que havia estat durant les vacances de Setmana Santa, juntament amb una altra nena de la classe i la professora (que també havia fet anys!).

Així que en un dia com aquest tots els nens canten junts la cançó de l’aniversari i després es fan una abraçada. Aquesta vegada ha estat especial perquè han decidit que volien seguir cantant la cançó en els diferents idiomes que hi ha a la classe, en francès, en castellà, en àrab, en rus, en xinès, en urdu…. ha arribat a casa tant contenta d’haver tingut aquesta experiència en el seu dia que seguia cantant la cançó en àrab per no oblidar-se!

Feliz cumpleaños   С днем ​​рождения  Grattis på födelsedagen  Alles Gute zum Geburtstag  Tsnundd shnorhavor   生日快樂  Joyeux anniversaire  Happy Birthday  سالگرہ مبارک ہو   Buon compleanno

Els aprenentatges a l’escola van més enllà de l’escriptura, les matemàtiques i les ciències, tenim vivències reals i autèntiques amb altres cultures que ens fan créixer a tots com a persones en aquest món tan global en el que vivim.

Experiència personal d’una família de 1er de Primària


hoy mi hija cantaba esta canción cuando ha llegado a casa de la escuela, y es que han celebrado su cumpleaños que había sido durante las vacaciones de Semana Santa, junto con otra niña de la clase y la profesora (que también hizo años!).

Así que en un día como este todos los niños cantan juntos la canción del cumpleaños y después se dan un abrazo. Esta vez ha sido especial porque han decidido que querían seguir cantando la canción en los diferentes idiomas que hay en el aula, en francés, en castellano, en árabe, en ruso, en chino, en urdu…. ha llegado a casa tan contenta de haber tenido esta experiencia en su día que seguía cantando la canción en árabe para no olvidarse!

Feliz cumpleaños   С днем ​​рождения  Grattis på födelsedagen  Alles Gute zum Geburtstag  Tsnundd shnorhavor   生日快樂  Joyeux anniversaire  Happy Birthday  سالگرہ مبارک ہو   Buon compleanno

Los aprendizajes en la escuela van más allá de la escritura, las matemáticas y las ciencias, tenemos vivencias reales y auténticas con otras culturas que nos hacen crecer a todos como personas en este mundo tan global en el que vivimos.

Experiencia personal de una familia de 1º de Primaria

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s